Vakopleiding Nagelstyling

 

Wil jij graag een succesvolle carrière starten als nagelstyliste? Volg dan onze complete opleiding en wordt een professional!

 

CND gelooft dat educatie de sleutel tot succes is en investeert daarom ook veel in opleidingen. Een gedegen opleiding is de basis voor een succesvolle salon. CND is dan ook niet voor niets marktleider binnen de beautybranche. Tijdens de opleiding worden niet alleen de technieken bijgebracht, deze worden gecombineerd met de nieuwste trends zodat jij altijd up to date bent.

 

De opleiding bestaat uit vier levels:

 

 

 

Level 1: Jump into a new career!

 

Tijdens deze eerste basis level leer je alles wat je moet weten om als nagelstyliste aan de slag te kunnen.

 

 

 

Level 2: Leap to the next level!

 

Tijdens deze tweede stap wordt er dieper in gegaan op de basis die je in level 1 geleerd hebt. Dit zorgt ervoor dat je straks iedere klant kunt helpen in jouw salon. Na het volgen van dit level kun je deelnemen aan het landelijk examen. Na het behalen van je examen ben je een Internationaal erkende CND™ stylist

 

 

 

Level 3: Fly with the masters!

 

Tijdens dit level da je nog dieper in op de geleerde technieken en theorieën waar je je kennis mee naar een hoger niveau tilt, zodat je een echte master wordt.

 

 

 

Level 4: Soar with de stars!

 

Wil je doorgroeien naar een Grand Master? Dat gebeurd tijdens dit level. Na afloop ben je een echte expert en weet je alles wat maar te maken heeft met nagelstyling, verzorging en designs.

 

 

 

We vinden het belangrijk dat iedere cursist zoveel mogelijk aandacht krijgt, daarom geven we les is groepjes van maximaal 2 personen. De lessen vinden plaats op woensdagmiddag van 13.30 tot 16:30 uur of op zaterdag van 09:30 tot 12:30 uur. Schikken deze momenten niet voor jou, dan is er altijd nog de mogelijkheid om een persoonlijk traject uit te stippelen op momenten die voor jou beter uitkomen.

 

 

 

De kosten van elk level (prijzen zijn excl. BTW)

Over alle lesgelden wordt geen BTW berekend omdat wij CRKBO geregisteerd zijn

 

 

Level 1

 

Basis opleiding (6 lessen van 3 uur)

 585,-

Certificering dag

   99,-

Lespakket Basis (geschikt voor level 1)

 245,-

Lespakket Basis Plus (geschikt voor level 1 & 2)

 350,-

Lesboek

   49,95

 

 

Level 2

 

Master opleiding (6 lessen van 3 uur)

 585,-

Landelijk examen (inclusief CND deurschild)

 110,-

Lespakket Basis Plus (geschikt voor level 1 & 2)

 350,-

 

 

Level 3

 

Grand Master opleiding (6 lessen van 3 uur)

 585,-

Landelijk examen (inclusief CND deurschild)

 110,-

Lespakket Switch Over

€ 1289,-

 

 

Level 4

 

Expert Opleiding (5 lessen van 3 uur)

 499,-

 

 

 

Wil je graag starten met onze vakopleiding nagelstyling, stuur dan een mailtje naar info@etnailacademy.nl of bel 06 22744596

Lessen worden gegeven op woensdagmiddag of zaterdagochtend. Liever een ander moment? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.