Eefje Timmers Nail Academy

 

Opleidingen en trainingen gericht op JOUW wensen en ambities!

 

Wij trainen je graag om ijzersterk aan JOUW carrière te beginnen. Bij ons leer je alle ins en outs om de beste te worden in het vakgebied. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends, verstaan ons vak en gaan voor de beste prestaties. Wij zijn getraind en opgeleid en doen er alles aan om samen te bouwen aan een mooie toekomst in de beautybranche. Wij hebben allemaal veel ervaring en zijn werkzaam in de praktijk. Wij weten dus precies wat JIJ nodig hebt om verder te groeien.

 

Ons lesmateriaal is uniek in de branche en krijgt jaarlijks een update zodat je werkt met de beste en meest actuele lesstof.

 

Wij geloven dat wanneer je werkzaam wil zijn in een creatieve, hands-on branche, het belangrijk is dat je vanaf het begin praktijkgericht wordt opgeleid. Alleen zo kun je je passie en creativiteit verder ontwikkelen en leren waar JOUW talenten liggen. De trainingen bij de Beauty Opleiding maken het verschil doordat ze vaktechnisch op hoog niveau zijn. Voor een langdurige carrière is namelijk een goede basis nodig. We kijken verder naar wat JIJ nodig hebt om succesvol te kunnen zijn en dat is oplossingsgericht, communicatief, zelfbewust en zelfstandig werken en denken. Hierbij helpen we je graag!

 

Bij ons maakt leeftijd of ervaring niet uit. Wanneer de passie en motivatie er is, is de Beauty Opleiding er om je te helpen om JOUW dromen waar te maken! Ben JIJ klaar om hard te werken en er voor te gaan? Dan zijn wij dat ook en kunnen we samen bouwen aan een mooie toekomst!

 

YOUR passion is beauty

Our promise is Education